17 nov 2015
Categorie: Nieuws, NRCafé in het nieuws
Tags:
Deel:

Van nummer 74 naar nummer 36, dat is een stijging van 37 plekken! Gisteren is de Nederlandse café top 100 bekendgemaakt en NRCafé kreeg plek 36 van de vakjury. Als we deze vaart erin houden zijn we volgende jaar -1! Plek 36 is een supermooie notering waar we heel trots op zijn! In het juryrapport werd met name de vriendelijke ontvangst en fijne ambiance aangehaald.

Oók heeft NRC gisteren de ‘Gouden Apenstaart’ gewonnen, de prijs voor de beste social media. Uit het juryrapport: ‘Met een niet-alledaagse website en twee actieve social media-accounts weet het Nieuw Rotterdamse Café zich dit jaar te onderscheiden op online-beleid. En het leuke daarbij is dat ze niet alleen zenden, maar ook daadwerkelijk communiceren. En niet alle berichten zijn bedoeld om mensen naar de zaak te lokken, het is ook gewoon, leuke, gemeende interactie.’ Dus dank tweeps en fb-ers voor de online gezelligheid 😉

FacebookTwitterInstagram