Groepsmenu’s

Met een grote groep wil je allemaal tegelijk lekker eten naar eigen keuze. Daarom stelde we keuzemenu’s samen van 3 en 4 gangen met een vis-, vlees-, en vegetarische keuze.

Kleed je lunch of diner aan met:

  • Ontvangst met glas Prosecco 5,50 p.p.
  • Wijn- waterarrangement (3 gangen) 17,50 p.p.
  • Koffie met bonbons 5,50 p.p.
  • After dinner cocktail 7,50 p.p.
Luxe ontbijt & brunchbuffet 17,50 p.p.
dit arrangement is te reserveren vanaf 20 personen

brood

  • diverse luxe broodjes
  • gesneden maïsbrood
  • gesneden meergranenbrood
  • croissant uit de oven
  • chocoladebroodjes
  • kaiserbroodjes

ei

  • gekookt eitje
  • roerei met bieslook
  • gebakken bacon
  • gebakken tomaat en oregano

beleg

  • gerookte zalm
  • boerenham
  • gebraden kip
  • Hollandse jong belegen kaas

cereals en fruit

  • yoghurt met diverse ontbijtgranen
  • verschillende soorten handfruit

dranken

  • diverse sappen waaronder vers geperste jus
  • melk
  • koffie
  • thee
  • bronwater
High tea 19,50 p.p.
  • diverse sandwiches van briochebrood
  • scones met jam
  • quiche
  • crostini’s met brie
  • muffins
  • macarons
  • lolly van witte chocolade
  • Belgische bonbons
  • al onze lekker pukkatheetjes
Lunchmenu 27,50 p.p.

voorgerecht

proeverij van kleine gerechtjes:

  • roergebakken pimientos de padrón met zeezout en olijfolie
  • in Hendrick’s gemarineerde zalm met komkommer en limoen crème
  • bouillabaisse met croutons en aïoli

tussengerecht

  • salade niçoise met tonijn a la plancha, haricot verts, ei en aïoli

hoofdgerecht

  • black angus burgertje met brie, groene asperge, pancetta, mayonaise en rode uiencompôte
  • yakitori sateetjes van kippendij met sesam en honing

optioneel

6,50 p.p.

  • koffie complet met chocolade lolly, brownie en cheesecake
Groeps-keuzemenu 24,50 p.p.

voorgerecht

  • soep van de chef
  • gravad lax gemarineerde zalm met mosterd en dille
  • caesar salade met kip, spek, ei, ansjovis en Parmezaanse kaas

hoofdgerecht

  • fish ’n chips met ravigottesaus en salade
  • black angus burger op een brioche met brie, groene asperge, pancetta, mayonaise en rode uiencompote
  • ravioli met geitenkaas en een saus van bospaddenstoelen, zwarte truffel en rode pesto

nagerecht

  • dessert van de chef of koffie met bonbons
3 Gangen-keuzemenu 34,50 p.p. (tussengerecht optioneel + 4,00)

voorgerecht

  • carpaccio van ossenhaas met rucola, Parmezaan en een smaakmaker van truffel
  • in Hendrick’s gin gemarineerde zalm met komkommer en limoen crème
  • falafel salade met quinoa, feta, zongedroogde tomaat en pijnboompitten

tussengerecht (optioneel + 4,00)

  • tomatensoep met basilicumroom

hoofdgerecht

  • zeebaars met venkel, citroen, pomodori tomaat, knoflookboter en friet
  • ierse flank steak met chimichurri en friet
  • quiche met spinazie, quinoa, hazelnoot, ricotta en een salade van couscous en munt

nagerecht

  • dessert van de chef
Share food menu 34,50

voorgerecht

  • olijvenbol met smeersels
  • edamame met zeezout en een smaakmaker van soja
  • roergebakken pimientos de padrón met zeezout en olijfolie
  • bouillabaisse met croutons en aïoli

tussengerecht

  • in Hendrick’s Gin gemarineerde zalm met komkommer en limoen crème
  • loempia’s gevuld met eend met gemarineerde komkommer en hoisinsaus

hoofdgerecht

  • gamba’s “Pil Pil” met knoflook, spaanse peper en peterselie
  • burgers pulled pork op een briochebroodje met vleestomaat, coleslaw en BBQ-saus
  • yakitori sateetjes van kippendij met sesam en honing

nagerecht

  • chefs grand dessert
Bites & burgermenu 26,50

voorgerecht

  • NRC proefplank bestaande uit heerlijke appetizers

burger proeverij

  • mini black angus burger met pancetta, brie en uiencompote
  • mini samurai burger met zalm, wakame, vijgen en wasabimayonaise

eventueel uit te breiden met 

  • the mini veggie (+ 3,75) falafelburger van kikkererwten, groene asperges en saffraanmayonaise
  • mini wagyu burger (+ 5,00) met little gem, Rotterdamse oude kaas, jalapeño en krotenmosterd

nagerecht

  • dessert van de chef

Volg ons!