GROEPSMENU’S

LUNCHMENU

SUGGESTIE 1 |  15,75 p.p.

Soep van de chef /// Chef’s soup

Meergranenbrood, wit desembrood en briochebrood /// Multigrain bread, white sourdough bread and brioche bread

 Huisgebraden fricandeau, Rotterdamse oude kaas en boerenachterham /// Roasted fricandeau, Rotterdam old cheese and ham

Gemengde sla, komkommer en huisgemaakte eiersalade /// Mixed lettuce, cucumber and home-made egg salad

Rotterdamse kroket met mosterd /// Rotterdam croquette with mustard

Koffie, thee of melk /// coffee, tea or milk

 

SUGGESTIE 2 | 18,50 p.p.

Soep van de chef /// Chef’s soup

Meergranenbrood, wit desembrood en briochebrood /// Multigrain bread, white sourdough bread and brioche bread

Huisgebraden fricandeau, Rotterdamse oude kaas, boerenachterham en Parmaham /// Roasted fricandeau, Rotterdam old cheese, ham and Paraham

Gemengde sla, tomaat, komkommer en huisgemaakte eiersalade /// Mixed lettuce, tomato, cucumber and home-made egg salad

Rotterdamse kroket met mosterd /// Rotterdam croquette with mustard

Fruitsalade /// Fruitsalad

Koffie, thee of melk /// coffee, tea or milk

 

NRC KEUZEMENU 36,00

VOORGERECHT

Carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas /// carpaccio with truffle mayonaise and Parmesan cheese

Tartaar van tonijn met wakame, zwarte sesam, inktviskroepoek en Japanse mayonaise /// tuna tartar with wakame, black sesame, squid crackers and Japanese mayonnaise

Geroosterde pompoen met bloemkool, bosui, amandel, pittige hummus en salsa romesco /// roasted pumpkin with cauliflower, spring onion, almond, spicy hummus and salsa romesco

HOOFDGERECHT

Gebakken zalmfilet asian style met shiitakes, paksoi, sesam en soja ///salmon fillet Asian style with shiitakes, paksoi, sesame and soy

Kalfssukade met parelgort-risotto, wilde spinazie, gepofte quinoa en truffel-kalfsjus /// veal with pearl barley risotto, wild spinach, puffed quinoa and truffle veal gravy

Vegan Thaise groentencurry met zoete aardappel, bloemkool, kousenband,
basmatirijst en een salade van avocado, munt en limoen /// vegan Thai vegetable curry with sweet potato, cauliflower, yardlong bean, basmati rice and a salad of avocado, mint and lime

NAGERECHT

Chef’s grand dessert

 

SHARE FOOD MENU 36,00

VOORGERECHTEN

Olijvenbol met smeersels /// Olive bread with various spread

Crudité van komkommer, radijs, witlof met yoghurt-mint dip /// Crudité of cucumber, radish, chicory with yogurt-mint dip

Carpaccio op bruschetta met truffelmayonaise en parmezaanse kaas /// Carpaccio on bruschetta with truffle mayonnaise and Parmesan cheese

Artisjokken gemarineerd in olijfolie, citroen en knoflook /// Artichokes marinated in olive oil, lemon and garlic

in-between course

TUSSENGERECHT

Gerookte zalm tartaar met groene asperges, eier-truffelsalade en kruidenolie /// Smoked salmon tartare with green asparagus, egg-truffle salad and herb oil

Loempia’s van eend met gemarineerde komkommer en hoisinsaus /// Spring rolls of duck with marinated cucumber and hoisin sauce

MAIN COURSES

Black angus burger op een mini brioche met brie, groene asperges, pancetta, mayonaise en rode uiencompote /// Black angus burger on a mini brioche with brie, green asparagus, pancetta, mayonnaise and red onion compote

Mossels in de schelp gebakken met bosui, soja en chili /// Mussels in the shell, stir fried with spring onions, soy and chili

Yakitori sateetjes van kippendij met sesam en honing /// Yakitori satay from chicken thigh with sesame and honey

DESSERT

Chef’s grand dessert

 

WALKING DINNER

MENU 1 | 29,50

Tartaar van tonijn met wakame, zwarte sesam en wasabi mayonaise /// Tartare of tuna with wakame, black sesame and wasabi mayonnaise

Pata Negra Iberico met crostini, tomaat en een Cragganmore-mosterd dressing /// Pata Negra Iberico  with crostini, tomato and a Cragganmore mustard dressing

Black Angus burger op een brioche met pancetta en brie /// Black Angus burger on a brioche with pancetta and brie

Crème brûlée van Jasmijn thee /// Creme brulee of Jasmine tea

 

MENU 2 | 31,00

Chevice van Zwaardvis met citrusvrucht en yoghurt /// Chevice of Swordfish with citrus and yoghurt

Carpaccio van Ierse rund met truffelmayonaise en
Parmezaanse kaas /// Carpaccio of Irish beef with truffle mayonnaise and Parmesan cheese

Shooter van tomaat en basilicum room /// Shooter of tomato and basil cream

Gebakken kabeljauwrug met gebakken bloemkool, hazelnoot en een beurre blanc /// Fried codfish with baked cauliflower, hazelnut and a beurre blanc

Sushi van banaan en chocolade met lychees sorbetijs /// Sushi of banana and chocolate with lychees sorbet ice cream

 

MENU 3 | 36,75

Gerookte zalm salade met zoetzure komkommer, witlof en hüttenkäse /// Smoked salmon salad with sweet-and-sour cucumber, chicory and cottage cheese

Carpaccio van Ierse rund met truffelmayonaise en parmezaanse kaas /// Carpaccio of Irish beef with truffle mayonnaise and Parmesan cheese

Poké bowl tonijn met witte rijst, edamame en wasabimayonaise /// Poké bowl tuna with white rice, edamame and wasabi mayonnaise

Kalfssukade met parelgort-risotto en truffel-kalfsjus /// Veal with pearl barley risotto and truffle veal gravy

Homemade bounty bar met kokos-mangosalade en passie sorbetijs /// Homemade bounty bar with coconut mango salad and passion sorbet ice cream 

 

BITES & BURGER MENU 27,75

VOORGERECHT

NRC proefplank bestaande uit heerlijke appetizers /// NRC tasting plank consisting of delicious appetizers

BURGER PROEVERIJ

Mini Black angus burger met pancetta, brie en uiencompote /// with pancetta, brie and onion compote

Mini samourai burger met zalm, wakame, vijgen en wasabimayoniase /// with salmon, wakame, figs and wasabimayonniase

NAGERECHT

Dessert van de chef

 

Uit te breiden met:

Mini veggie (+ 4,00)

falafelburger van kikkererwten, groene asperges en saffraanmayonaise ///falafel burger of chickpeas, green asparagus and saffron mayonnaise

Mini wagyu burger (+ 5,25)

met little gem, Rotterdamse oude kaas, jalapeño en krotenmosterd /// with little gem, Rotterdam old cheese, jalapeño and mustard mustard

 

DE “FINISHING TOUCH’

ontvangst met glas prosecco /// welcome with glass prosecco 5,75 p.p.

wijn, water arrangement 3 gangen /// wine, water arrangement 3 courses 18,50 p.p.

koffie met bonbons /// coffee with Belgium chocolates 5,75 p.p.

after dinner cocktail 8,00 p.p.