DECEMBER MENU

3 gangen 35,00

VOORGERECHT

NRC appetizer met pata negra, geroosterde pompoen met salsa Romesco, tartaar van tonijn met wakame en sesam, carpaccio met truffelmayonaise, ceviche van zwaardvis met limoen en rode peper 14,25

 

Geroosterde pompoen met bloemkool, bosui, amandel, pittige hummus en salsa Romesco 10,00

 

HOOFDGERECHTEN

Hertenbiefstuk met pancetta, truffel aardappelchips, rode kool en een saus van rode wijn, amandelspijs en cranberry’s 22,50

 

Kabeljauwfilet met wilde spinazie, tagliatelle, krokante parmezaan, paddenstoelen en Hollandaisesaus 22,50

of

Vegan Thaise groentencurry en gado gado met gebakken tempeh, peultjes, spinazie rijst en pittige pindasaus 16,50

NAGERECHT

Chocolade dessert met parfait van pure chocolade, witte chocolade en basilicum, koffie crumble, karamel en pistache sponge cake 6,50

of

Vegan homemade bounty bar met kokos-mangosalade, rode peper en passie sorbetijs 7,00

 

Uit te breiden met:

Soepje

Bouillabaisse met scampi, schelpdieren en crouton 7,50

Tussengerecht

Parelhoenfilet met bospaddenstoelen 

en zwarte truffel 7,50

Spoom Sorbetijs van limoen met Prosecco 5,50