GROEPEN

Wil je alleen informatie aanvragen over bijvoorbeeld een borrel of feest? Mail dan naar groepen@nieuwrotterdamscafe.nl en wij nemen zsm contact met je op!

 

NRCafé verzorgt graag je feest, vergadering of borrel. Onze bar LUX, NEXT en Atrium zijn exclusief te huur. Maar ook in het Grand Café kunnen we ruimte voor je reserveren. Afhankelijk van je wensen denken we graag mee aan de beste locatie en invulling van je programma. Bekijk hieronder alvast de verschillende ruimtes en arrangementen.

LUX is onze nieuwste bar, middenin het Grand Café. LUX is geschikt voor een borrel of Walking Dinner van 15 tot 50 personen. De bar is dan exclusief voor jouw partij en afhankelijk van het aantal gasten houden we ook de hoge en lage tafels tegenover de bar voor je vrij. In LUX heb je je eigen hoekje maar krijg je ook de gezelligheid van het Grand Café mee. Zeer geschikt als je gasten ‘druppelsgewijs’ in en uit lopen, of als je houdt van een beetje reuring! Voor het reserveren van LUX wordt geen zaalhuur gerekend.

NEXT is ons sfeervolle souterrain, ook wel ‘de kelder’ genoemd. NEXT is een aparte ruimte met een eigen bar en is daarom geschikt voor intieme borrels en feesten. In NEXT kun je terecht met maximaal 120 borrelgasten, een Walking Dinner tot 100 gasten en een private dinner tot 40 personen. Zaalhuur is afhankelijk van de invulling van je evenement en vervalt boven een overeen te komen besteding.

ATRIUM is de imposante ruimte die grenst aan het Grand Café. Het Atrium is geschikt voor grote borrels tot 150- of diners tot 55 gasten. Maar ook met een kleine club kun je in het Atrium terecht, er wordt dan een deel van de ruimte voor je gereserveerd. Zaalhuur is afhankelijk van de invulling van je evenement en vervalt boven een overeen te komen besteding.


Diner:
NRCafé heeft groepsmenu’s samengesteld voor groepen vanaf 10 personen met 3 en 4 gangen.
Walking dinner: een leuke manier van informeel lekker diner met een grote groep is het walking dinner.
Borrel: kleed je borrel aan met lekkere happen. NRCafé biedt schalen met borrelgarnituur en luxe hapjes.

High tea: nu ook verkrijgbaar bij NRCafé! Weten wat voor lekkers er allemaal geserveerd wordt? Bekijk ons high tea menu.

Word een cocktailshaker, dj, barista of kunstenaar!
Ben je op zoek naar een activiteit voor je team? Of voor een vrijgezellen of familiedag? Denk eens aan een barista-, cocktail- of dj workshop in onze NEXT!
Afhankelijk van je wensen en programma kunnen we dat voor je organiseren vanaf 25,00 p.p. Eventueel gevolgd door een diner of borrel. Meer info? Mail naar info@nieuwrotterdamscafe.nl

Word een barista
Ben jij een serieuze koffiefreak? En wil je samen met je familie, vrienden of team nog meer leren over koffie en koffie maken? Onze professionele barista maakt je wegwijs in het vak en op een echte La Marzocco maak je zelf de lekkerste espresso, cappu’s of macchiato’s. Wij zorgen voor de bonen en natuurlijk voor lekkere zoete hapjes.
25,- p.p. – 1,5 uur – te combineren met een cocktailworkshop

Word een cocktailshaker
We gaan met z’n allen steeds meer cocktails drinken, want die zijn namelijk lekker! Wil je thuis ook goed voor de dag komen als cocktailshaker? Dat kan! In 1,5 uur leer je de basisbeginselen van het cocktail shaken en aan het einde van de workshop maak je je eigen favoriet, voor eigen gebruik uiteraard! Op een lege maag kun je niet shaken dus lekkere kleine hapjes zijn inclusief.
30,- p.p. – 1,5 uur –  te combineren met een dj- en baristaworkshop

Word een dj
Het NRC DJ Collectief zorgt van do tot en met za voor heerlijke beats in het Atrium en NEXT. Maar zelf draaien is nog veel gerser! In deze workshop leer je veel over het (ingewikkelde!) dj-vak en mag je zelf lekker een stukje weg mixen. Heel vet! Al zeggen we het zelf. Van draaien krijg je dorst dus twee drankjes en wat hapjes zijn inclusief. Minimaal 8 personen.
50,- p.p. – 1,5 uur – te combineren met een cocktailworkshop

Word een kunstenaar
Samen kunst maken is een geweldige beleving! Als je een penseel of kwast beetpakt verandert alles om je heen. In deze workshop maak je kennis met kunst en kun je werken met verschillende thema’s, materialen en technieken. Kiezen jullie voor één groot kunstwerk? Of werk je liever voor je eigen ;-)?  Geef maar aan wat de wensen zijn. Onder het genot van een hapje en een drankje laat je je inspiratie de vrije loop. Minimaal 8 personen.
30,- p.p. – 1,5 uur – te combineren met een cocktailworkshop

Word een kunstenaartje
Kunst is overal om je heen. Als je goed kijkt! Zomaar in de natuur, buiten op straat. Kijk! Die mooie steen! En heb je die grappige tak gezien? Sluit je ogen en bedenk wat je er allemaal van kunt maken. In deze workshop laten we kinderen zien èn ontdekken dat je iets kunt creëren met bestaande materialen. Met iets lekkers erbij natuurlijk! Aan het einde van de workshop neem je je eigen kunstwerk als kadootje mee naar huis. Minimaal 8 personen.
20,- p.p voor kids – 1,5 uur