RUIMTES

LUX 
LUX is onze bar middenin het Grand Café. LUX is geschikt voor een borrel of Walking Dinner van 15 tot 50 personen. De bar is dan exclusief voor jouw partij en afhankelijk van het aantal gasten houden we ook de hoge en lage tafels tegenover de bar voor je vrij. In LUX heb je je eigen hoekje maar krijg je ook de gezelligheid van het Grand Café mee. Zeer geschikt als je gasten ‘druppelsgewijs’ in en uit lopen, of als je houdt van een beetje reuring! Voor het reserveren van LUX wordt geen zaalhuur gerekend.

ATRIUM 
ATRIUM is de imposante ruimte die grenst aan het Grand Café. Atrium heeft een eigen bar. Het Atrium is geschikt voor grote borrels tot 150- of diners tot 55 gasten. Maar ook met een kleine club kun je in het Atrium terecht, er wordt dan een deel van de ruimte voor je gereserveerd. Zaalhuur is afhankelijk van de invulling van je evenement en vervalt boven een overeen te komen besteding.

NEXT 
NEXT is ons sfeervolle souterrain, ook wel ‘de kelder’ genoemd. NEXT is een aparte ruimte met een eigen bar en eigen toegang en is daarom geschikt voor intieme borrels en feesten. In NEXT kun je terecht met maximaal 120 borrelgasten, een Walking Dinner tot 100 gasten en een private dinner tot 40 personen. Zaalhuur is afhankelijk van de invulling van je evenement en vervalt boven een overeen te komen besteding.

De Bijlage 
Verstopt achter het Atrium vind je onze nieuwste aanwinst: de Bijlage. Een ruimte volledig naar eigen wens in te richten. De ruime zaal wordt gekenmerkt door twee zuilen en het hoge plafond. En dat is dan meteen ook alles wat er is. En juist daarom zijn er zoveel mogelijkheden! Workshops, trainingen, (bedrijfs)presentaties maar ook voorstellingen en voordrachten, het is allemaal mogelijk. Met onze ruime ervaring in eventorganisatie denken wij graag met je mee om een passende dag of avond in te richten..