CALL US
010-414 41 88

RUIMTES

LUX
LUX is onze bar middenin het Grand Café. LUX is geschikt voor een borrel of Walking Dinner van 15 tot 50 personen. De bar is dan exclusief voor jouw partij en afhankelijk van het aantal gasten houden we ook de hoge en lage tafels tegenover de bar voor je vrij. In LUX heb je je eigen hoekje maar krijg je ook de gezelligheid van het Grand Café mee. Zeer geschikt als je gasten ‘druppelsgewijs’ in en uit lopen, of als je houdt van een beetje reuring! Voor het reserveren van LUX wordt geen zaalhuur gerekend.

ATRIUM
ATRIUM is de imposante ruimte die grenst aan het Grand Café. Atrium heeft een eigen bar. Het Atrium is geschikt voor grote borrels tot 150- of diners tot 55 gasten. Maar ook met een kleine club kun je in het Atrium terecht, er wordt dan een deel van de ruimte voor je gereserveerd. Zaalhuur is afhankelijk van de invulling van je evenement en vervalt boven een overeen te komen besteding.

NEXT
NEXT is ons sfeervolle souterrain, ook wel ‘de kelder’ genoemd. NEXT is een aparte ruimte met een eigen bar en eigen toegang en is daarom geschikt voor intieme borrels en feesten. In NEXT kun je terecht met maximaal 120 borrelgasten, een Walking Dinner tot 100 gasten en een private dinner tot 40 personen. Zaalhuur is afhankelijk van de invulling van je evenement en vervalt boven een overeen te komen besteding.