CALL US
010-414 41 88

WORKSHOPS

Ben je op zoek naar een activiteit voor je team? Of voor een vrijgezellen of familiedag? Denk eens aan een barista-, cocktail- of dj workshop in onze NEXT!
Afhankelijk van je wensen en programma kunnen we dat voor je organiseren vanaf 25,00 p.p. Eventueel gevolgd door een diner of borrel. Meer info? Mail naar info@nieuwrotterdamscafe.nl

WORD EEN BARISTA
Ben jij een serieuze koffiefreak? En wil je samen met je familie, vrienden of team nog meer leren over koffie en koffie maken? Onze professionele barista maakt je wegwijs in het vak en op een echte La Marzocco maak je zelf de lekkerste espresso, cappu’s of macchiato’s. Wij zorgen voor de bonen en natuurlijk voor lekkere zoete hapjes.
25,- p.p. – 1,5 uur – te combineren met een cocktailworkshop

WORD EEN COCKTAILSHAKER
We gaan met z’n allen steeds meer cocktails drinken, want die zijn namelijk lekker! Wil je thuis ook goed voor de dag komen als cocktailshaker? Dat kan! In 1,5 uur leer je de basisbeginselen van het cocktail shaken en aan het einde van de workshop maak je je eigen favoriet, voor eigen gebruik uiteraard! Op een lege maag kun je niet shaken dus lekkere kleine hapjes zijn inclusief.
30,- p.p. – 1,5 uur –  te combineren met een dj- en baristaworkshop

WORD EEN DJ
Het NRC DJ Collectief zorgt van do tot en met za voor heerlijke beats in het Atrium en NEXT. Maar zelf draaien is nog veel gerser! In deze workshop leer je veel over het (ingewikkelde!) dj-vak en mag je zelf lekker een stukje weg mixen. Heel vet! Al zeggen we het zelf. Van draaien krijg je dorst dus twee drankjes en wat hapjes zijn inclusief. Minimaal 8 personen.
50,- p.p. – 1,5 uur – te combineren met een cocktailworkshop

WORD EEN KUNSTENAAR
Samen kunst maken is een geweldige beleving! Als je een penseel of kwast beetpakt verandert alles om je heen. In deze workshop maak je kennis met kunst en kun je werken met verschillende thema’s, materialen en technieken. Kiezen jullie voor één groot kunstwerk? Of werk je liever voor je eigen ;-)?  Geef maar aan wat de wensen zijn. Onder het genot van een hapje en een drankje laat je je inspiratie de vrije loop. Minimaal 8 personen.
30,- p.p. – 1,5 uur – te combineren met een cocktailworkshop

WORD EEN KUNSTENAARTJE
Kunst is overal om je heen. Als je goed kijkt! Zomaar in de natuur, buiten op straat. Kijk! Die mooie steen! En heb je die grappige tak gezien? Sluit je ogen en bedenk wat je er allemaal van kunt maken. In deze workshop laten we kinderen zien èn ontdekken dat je iets kunt creëren met bestaande materialen. Met iets lekkers erbij natuurlijk! Aan het einde van de workshop neem je je eigen kunstwerk als kadootje mee naar huis. Minimaal 8 personen.
20,- p.p voor kids – 1,5 uur