CALL US
010-414 41 88

GROEPSMENU’S

LUNCHMENU

SUGGESTIE 1 |  15,50 p.p.

Soep van de chef /// Chef’s soup

Meergranenbrood en wit desembrood /// Multigrain bread and white sourdough bread

Rotterdamse oude kaas en boerenachterham /// Rotterdam old cheese and ham

Gemengde sla, komkommer en snoeptomaatjes /// Mixed lettuce, cucumber and snack tomatoes

Rotterdamse kroket met mosterd ///Rotterdam croquette with mustard

Koffie, thee en water /// Coffee, tea and water

 

SUGGESTIE 2 | 19,50 p.p.

Soep van de chef /// Chef’s soup

Meergranenbrood, wit desembrood en briochebrood /// Multigrain bread, white sourdough bread and brioche bread

Diverse kazen en vleeswaren /// Assortment of cheeses and cold meats

Salade met quinoa, geroosterde bloemkool en Elstar appel /// Mixed lettuce with quinoa, roasted cauliflower and Elstar apples

Rotterdamse kroket met mosterd /// Rotterdam croquette with mustard

Fruitsalade /// Fruit salad

Koffie, thee and melk /// Coffee, tea and water

 

SUGGESTIE 3 | 22,50 p.p.

Soep van de chef /// Chef’s soup

Meergranenbrood, wit desembrood en briochebrood /// Multigrain bread, white sourdough bread and brioche bread

Diverse kazen en vleeswaren /// Assortment of cheeses and cold meats

Croissant met jam /// Croissant with jam

Salade caprese met burrata en basilicum /// Caprese salad with burrata ans basil

Rotterdamse kroket met mosterd /// Rotterdam croquette with mustard

Fruitsalade /// Fruit salad

Chefs dessert /// Chef’s dessert

Koffie, thee and melk /// Coffee, tea and water

 

NRC KEUZEMENU 37,50

VOORGERECHT /// STARTER

Carpaccio van Iers rund met peterselie-truffelpesto, walnoot en spekzout /// Irish beef carpaccio with a parsely-trufflepesto, walnut and baconbits 

Sashimi van tonijn, Wester ross zalm en coquille met wasabikroepoek en soja /// Sashimi from tuna, Wester ross salmon and coquille, with a wasabi crunch and soya

Tartaar van San Mazzo tomaat met enoki, Taggia olijven en vadouvan mayonaise /// Tartare from San Mazzo tomatoes, enoki, Taggia olives and vadouvan mayonnaise. 


HOOFDGERECHT /// MAIN COURSE

Gegrilde diamanthaas met bimi, boksoi en bernaisesaus /// Diamondloin from the grill with bimi, bok choy and bernaise sauce

Schotse, biologische zalm met bimi, shiitake en hollandaisesaus  /// Scottish, biological salmon with bimi, shiitake and hollandaise sauce

Vegan Thaise groentencurry met zoete aardappel, soba noodles en snoeptomaatjes /// Vegan Thai vegetable curry with sweet potato, soba noodles and snack tomatoes


DESSERT

Chef’s grand dessert

 

SHARE FOOD MENU 37,50

VOORGERECHTEN /// STARTERS

Olijvenbol met smeersels /// Olive bread with various spread

Gerookte zalm met wasabi soja /// Smoked salmon with wasabi soya

Carpaccio op bruschetta met peterselie-truffelpesto /// Carpaccio on bruschetta with a parsely-truffle pesto

Gemarineerde olijven /// Marinaded olives

 

TUSSENGERECHTEN /// INTERMEDIATE COURSES

Poké bowl met tonijn, champonzu, soba noodles, wortel en gemarineerde venkel /// Poké bowl with tuna, champonzu, soba noodles, carrot and marinated fennel

Geroosterde groenten met pittige hummus /// Roasted vegetables with spicy hummus

Spianata Romana met artisjokken en zongedroogde tomaat /// Spianata Romana with artichokes and sundried tomatoes


HOOFDGERECHTEN /// MAIN COURSES

Thaise groentencurry met zoete aardappel en haricots verts /// Thai vegetable curry with sweet potato and haricots verts

Zalmfilet met bimi, boksoi en hollandaisesaus /// Salmon fillet with bimi, bok choy and hollandaise sauce

Yakitori sateetjes van kippendij met sesam en honing /// Yakitori satay from chicken thigh with sesame and honey

 

DESSERT

Chef’s grand dessert

 

WALKING DINNER

MENU 1 | 29,50

Vegan ramensoep met bospaddenstoelen, tempé en wortel /// Vegan ramen soup with forest mushrooms, tempeh and carrot

Salade caprese met burrata, snoeptomaatjes, lavasolie en crositini’s /// Caprese salad with burrata, snack tomatoes, lavas oil and crostini’s

Black Angus burger op een brioche met scamorza en chipotle mayonaise met friet /// Black Angus burger on a brioche with scamorza, chipotle mayonnaise and fries

Crème brûlée van kardemom en sinaasappel /// Creme brulee from cardamom and orange

 

MENU 2 | 32,50

Sashimi van tonijn met wasabi kroepoek en soja /// Tuna sashimi with wasabi kroepoek and soya

Carpaccio van Iers rund met peterselie-truffelpesto, walnoot en spekzout /// Irish beef carpaccio with a parsely-trufflepesto, walnut and baconbits

Shooter van tomaat en basilicum room /// Shooter of tomato and basil cream

Schotse, biologische zalm met bimi, shiitake en hollandaisesaus met friet /// Scottish, biological salmon with bimi, shiitake and hollandaise sauce with fries

Gerookte ananas met gember, dragon en mangosalade /// Smoked pineapple with ginger, dragon and a mango salad

 

MENU 3 | 37,50

Sushi salmon torch met krab, avocado, zalm en kataifi /// Sushi salmon torch with crab, avocado, salmon and kataifi

Carpaccio van Iers rund met peterselie-truffelpesto, walnoot en spekzout /// Carpaccio from Irish beef with a parsely-trufflepesto, walnut and baconbits

Poké bowl met tonijn, champonzu, soba noodles, wortel en gemarineerde venkel /// Poké bowl with tuna, champonzu, soba noodles, carrot and marinated fennel

Langzaam gegaarde kalfssukade met geroosterde groenten en truffeljus /// Slow cooked veal with roasted vegetables and truffel gravy

Golden chocolate bar van cashewnoten, dadels, oreo’s en gezouten caramel /// Golden chocolate bar from cashew nuts, dates, oreo’s and salted caramel

 

BITES & BURGER MENU 28,50

VOORGERECHT /// STARTER

NRC proefplank bestaande uit heerlijke appetizers /// NRC tasting plank consisting of delicious appetizers


BURGERS

Black Angus burger op een brioche met scamorza en chipotle mayonaise met friet /// Black Angus burger on a brioche with scamorza, chipotle mayonnaise and fries

Zalmburger op een brioche met komkommer, wasabimayoniase en friet /// Salmon burger on a brioche with cucumber, wasabi mayonniase and fries

Beetroot burger met zoete aardappel, avocado, gerookte paprikamayonaise en friet /// Beetroot burger with sweet patato, avocado, smoked paprika mayonnaise and fries


NAGERECHT /// DESSERT

Chef’s dessert

 

DE “FINISHING TOUCH’

Ontvangst met glas prosecco /// Welcome with glass prosecco 5,75 p.p.

Wijn, water arrangement drie gangen /// Wine, water arrangement three courses 18,50 p.p.

Koffie met bonbons /// Coffee with Belgium chocolates 5,75 p.p.

After dinner cocktail 8,00 p.p.