LUNCHMENU
SUGGESTIE 1 | 15,50 p.p.
Soep van de chef /// Chef’s soup
Meergranenbrood en wit desembrood /// Multigrain bread and white sourdough bread
Rotterdamse oude kaas en boerenachterham /// Rotterdam old cheese and ham
Gemengde sla, komkommer en snoeptomaatjes /// Mixed lettuce, cucumber and snack tomatoes
Rotterdamse kroket met mosterd ///Rotterdam croquette with mustard
Koffie, thee en water /// Coffee, tea and water
SUGGESTIE 2 | 19,50 p.p.
Soep van de chef /// Chef’s soup
Meergranenbrood, wit desembrood en briochebrood /// Multigrain bread, white sourdough bread and brioche bread
Diverse kazen en vleeswaren /// Assortment of cheeses and cold meats
Salade met quinoa, geroosterde bloemkool en Elstar appel /// Mixed lettuce with quinoa, roasted cauliflower and Elstar apples
Rotterdamse kroket met mosterd /// Rotterdam croquette with mustard
Fruitsalade /// Fruit salad
Koffie, thee and melk /// Coffee, tea and water
SUGGESTIE 3 | 22,50 p.p.
Soep van de chef /// Chef’s soup
Meergranenbrood, wit desembrood en briochebrood /// Multigrain bread, white sourdough bread and brioche bread
Diverse kazen en vleeswaren /// Assortment of cheeses and cold meats
Croissant met jam /// Croissant with jam
Salade caprese met burrata en basilicum /// Caprese salad with burrata ans basil
Rotterdamse kroket met mosterd /// Rotterdam croquette with mustard
Fruitsalade /// Fruit salad
Chefs dessert /// Chef’s dessert
Koffie, thee and melk /// Coffee, tea and water
NRC KEUZEMENU 37,50
VOORGERECHT /// STARTER
Carpaccio van Iers rund met peterselie-truffelpesto, walnoot en spekzout /// Irish beef carpaccio with a parsely-trufflepesto, walnut and baconbits
Sashimi van tonijn, Wester ross zalm en coquille met wasabikroepoek en soja /// Sashimi from tuna, Wester ross salmon and coquille, with a wasabi crunch and soya
Tartaar van San Mazzo tomaat met enoki, Taggia olijven en vadouvan mayonaise /// Tartare from San Mazzo tomatoes, enoki, Taggia olives and vadouvan mayonnaise.
HOOFDGERECHT /// MAIN COURSE
Gegrilde diamanthaas met bimi, boksoi en bernaisesaus /// Diamondloin from the grill with bimi, bok choy and bernaise sauce
Schotse, biologische zalm met bimi, shiitake en hollandaisesaus /// Scottish, biological salmon with bimi, shiitake and hollandaise sauce
Vegan Thaise groentencurry met zoete aardappel, soba noodles en snoeptomaatjes /// Vegan Thai vegetable curry with sweet potato, soba noodles and snack tomatoes
DESSERT
Chef’s grand dessert
SHARE FOOD MENU 37,50
VOORGERECHTEN /// STARTERS
Olijvenbol met smeersels /// Olive bread with various spread
Gerookte zalm met wasabi soja /// Smoked salmon with wasabi soya
Carpaccio op bruschetta met peterselie-truffelpesto /// Carpaccio on bruschetta with a parsely-truffle pesto
Gemarineerde olijven /// Marinaded olives
TUSSENGERECHTEN /// INTERMEDIATE COURSES
Poké bowl met tonijn, champonzu, soba noodles, wortel en gemarineerde venkel /// Poké bowl with tuna, champonzu, soba noodles, carrot and marinated fennel
Geroosterde groenten met pittige hummus /// Roasted vegetables with spicy hummus
Spianata Romana met artisjokken en zongedroogde tomaat /// Spianata Romana with artichokes and sundried tomatoes
HOOFDGERECHTEN /// MAIN COURSES
Thaise groentencurry met zoete aardappel en haricots verts /// Thai vegetable curry with sweet potato and haricots verts
Zalmfilet met bimi, boksoi en hollandaisesaus /// Salmon fillet with bimi, bok choy and hollandaise sauce
Yakitori sateetjes van kippendij met sesam en honing /// Yakitori satay from chicken thigh with sesame and honey
DESSERT
Chef’s grand dessert
WALKING DINNER
MENU 1 | 29,50
Vegan ramensoep met bospaddenstoelen, tempé en wortel /// Vegan ramen soup with forest mushrooms, tempeh and carrot
Salade caprese met burrata, snoeptomaatjes, lavasolie en crositini’s /// Caprese salad with burrata, snack tomatoes, lavas oil and crostini’s
Black Angus burger op een brioche met scamorza en chipotle mayonaise met friet /// Black Angus burger on a brioche with scamorza, chipotle mayonnaise and fries
Crème brûlée van kardemom en sinaasappel /// Creme brulee from cardamom and orange
MENU 2 | 32,50
Sashimi van tonijn met wasabi kroepoek en soja /// Tuna sashimi with wasabi kroepoek and soya
Carpaccio van Iers rund met peterselie-truffelpesto, walnoot en spekzout /// Irish beef carpaccio with a parsely-trufflepesto, walnut and baconbits
Shooter van tomaat en basilicum room /// Shooter of tomato and basil cream
Schotse, biologische zalm met bimi, shiitake en hollandaisesaus met friet /// Scottish, biological salmon with bimi, shiitake and hollandaise sauce with fries
Gerookte ananas met gember, dragon en mangosalade /// Smoked pineapple with ginger, dragon and a mango salad
MENU 3 | 37,50
Sushi salmon torch met krab, avocado, zalm en kataifi /// Sushi salmon torch with crab, avocado, salmon and kataifi
Carpaccio van Iers rund met peterselie-truffelpesto, walnoot en spekzout /// Carpaccio from Irish beef with a parsely-trufflepesto, walnut and baconbits
Poké bowl met tonijn, champonzu, soba noodles, wortel en gemarineerde venkel /// Poké bowl with tuna, champonzu, soba noodles, carrot and marinated fennel
Langzaam gegaarde kalfssukade met geroosterde groenten en truffeljus /// Slow cooked veal with roasted vegetables and truffel gravy
Golden chocolate bar van cashewnoten, dadels, oreo’s en gezouten caramel /// Golden chocolate bar from cashew nuts, dates, oreo’s and salted caramel
BITES & BURGER MENU 28,50
VOORGERECHT /// STARTER
NRC proefplank bestaande uit heerlijke appetizers /// NRC tasting plank consisting of delicious appetizers
BURGERS
Black Angus burger op een brioche met scamorza en chipotle mayonaise met friet /// Black Angus burger on a brioche with scamorza, chipotle mayonnaise and fries
Zalmburger op een brioche met komkommer, wasabimayoniase en friet /// Salmon burger on a brioche with cucumber, wasabi mayonniase and fries
Beetroot burger met zoete aardappel, avocado, gerookte paprikamayonaise en friet /// Beetroot burger with sweet patato, avocado, smoked paprika mayonnaise and fries
NAGERECHT /// DESSERT
Chef’s dessert
DE “FINISHING TOUCH’
Ontvangst met glas prosecco /// Welcome with glass prosecco 5,75 p.p.
Wijn, water arrangement drie gangen /// Wine, water arrangement three courses 18,50 p.p.
Koffie met bonbons /// Coffee with Belgium chocolates 5,75 p.p.
After dinner cocktail 8,00 p.p.