= Vegetarian
= vegan
BREAKFAST.
NRC BREAKFAST BOX – 13,50 p.p.
met landbrood, croissant, gekookt ei, jam, yoghurt, rood fruit, Rotterdamsche oude kaas, ontbijtgranen, jus d’orange & koffie of thee
with artisan bread, croissant, boiled egg, jam, yoghurt, red fruit, Rotterdam old cheese, granola, orange juice & coffee or tea
AÇAI BOWL – 8,75
met banaan, granola & rood fruit
with banana, granola and red fruit
CROISSANT – 4,50
met roomboter & jam
with butter & jam
BIOLOGISCHE YOGHURT – 6,75
met granola
organic yoghurt with granola
AMERICAN PANCAKES – 8,25
met rood fruit, bacon & ahornsiroop
with red fruit, bacon & maple syrup
Je kunt ontbijten tot 13:00 uur. Had je maar eerder je bed uit moeten komen!
We serve breakfast till 13:00. You should’ve gotten out of bed earlier!
EGG.
GEROOKTE ZALM – 14,50
twee spiegeleieren & bieslook op landbrood
smoked salmon with two sunny side up eggs on artisan bread & chives
ROTTERDAMSCHE OUDE KAAS – 10,50
twee spiegeleieren op landbrood met tomaat & streaky bacon
two sunny side up eggs, Rotterdam old cheese on artisan bread with tomato & streaky bacon
EGGS BENEDICT – 16,00
twee gepocheerde eieren met Hollandse spinazie, gerookte zalm & hollandaisesaus
two poached eggs with Dutch spinach, smoked salmon & hollandaise sauce
SALAD.
CAESAR SALADE – 16,00
met bacon, ei, ansjovis, gegrilde kip & parmezaanse kaas
with bacon, egg, anchovy, grilled chicken & parmesan cheese
BURRATA – 14,50
met regenboogtomaat, basilicum-pistache-pesto, rode ui & vijg
Burrata cheese with a colorful tomato, basil-pistachio pesto, red onion & fig
BREAD.
CARPACCIO – 10,50
van Iers rund met perselie-truffel pesto, rucola, walnoot, spekzout & parmezaanse kaas
Irish beef carpaccio with parsley-truffle pesto, rocket salad, walnut, bacon salts & Parmesan cheese
HUISGEMAAKTE TONIJNSALADE – 12,50
met flinters van gedroogde mojama, Elstar appel, balsamico-sjalotjes & kleurige snoeptomaatjes
homemade tuna salad, thinly sliced dried Mojama tuna, Elstar apple, balsamic-shallots & colourful cherry tomatoes
ROTTERDAMSCHE OUDE KAAS – 8,50
met tuinkers & mosterd
Rotterdam old cheese with cress and mustard
POKÉ BOWL.
TONIJN – 17,50
met tonijn, champonzu, soba noedels, avocado, wortel, sojabonen, venkel & wasabi mayonaise
with tuna, champonzu, soba noodles, avocado, carrot, soy beans, fennel & wasabi mayonnaise
ZALM – 16,50
met Schotse biologische zalm, champonzu, soba noedels, avocado, wortel, sojabonen, venkel & wasabi mayonaise
Scottish organic salmon, champonzu, soba noodles, avocado, carrot, soy beans, fennel & wasabi mayonnaise
SALMNO – 14,50
met vegan zalm, champonzu, Soba noedels, avocado, wortel, sojabonen en wasabi mayonaise
with vegan salmon, champonzu, Soba noodles, avocado, carrot, soy beans and wasabi mayo
SPECIALS.
CLUB SANDWICH – 13,50
met oude kaas, spek, tomaat, tuinkers, ijsbergsla, gegrilde kip, spiegelei & gerookte paprika mayonaise
with old cheese, bacon, tomato, garden cress, iceberg lettuce, grilled chicken, fried egg & smoked bell pepper mayonnaise
12 UURTJE – 13,25
landbrood met carpaccio, kalfskroket op een wit puntje en soep van de Chef
12 o’clock – brown bread with carpaccio, veal croquette on a white bun & a small Chef’s soup
HOLLANDSE GARNALENKROKETTEN – 16,50
op een brioche bol met citroen-dragon mayonaise
Dutch shrimp croquettes on a brioche bun with lemon-tarragon mayonnaise
KALFSKROKETTEN – 12,50
met landbrood & Zaanse mosterd
Veal croquettes with brown bread and ‘Zaanse’ mustard
BAO BUNS – 14,50
met Redefine pulled pork, zoetzure komkommer, radijs, sesamzaad & hoisinsaus
with Redefine pulled pork, pickled cucumber, radish, sesame seeds & hoisin sauce
SOEP VAN DE CHEF v.a. (from) – 6.75
wisselende soep
soup of the day
FRIET +4,25
fries
BURGER.
BLACK ANGUS BURGER – 17,00
met brioche, pittige rode uienring, little gem, tomaat, burgersaus, augurk & cheddar kaas
on a brioche, spicy red onion ring, little gem, tomato, burger sauce, gherkin & cheddar cheese
REDEFINE MEAT BURGER – 17,00
met brioche, vegan cheddar, spicy mayonaise, tomaat, augurk & koolsla
on a brioche, vegan cheddar, spicy mayonnaise, tomato, gherkin & coleslaw
BOFKIP BURGER – 17,00
met brioche, pickled mayonaise, tomaat, augurk & koolsla
vegan chicken burger on a brioche, pickled mayonnaise, tomato, gherkin & coleslaw
GYOZA
KIP – 12,50
met ponzu, gember & lente-ui
with ponzu, ginger & scallion
VEGAN – 10,50
met miso, sesam & krokante knoflook
with miso, sesame seeds & crispy garlic
SPRING ROLLS
KIP – 11,50
met noedels, wortel, koriander, munt, pinda- & honing-chilidip
with chicken, noodles, carrot, coriander, mint, peanut- & honey-chili dip
VEGAN – 10,50
met miso, sesam & krokante knoflook
with miso, sesame seeds & crispy garlic